Wie is Abdelmoumen Sahli


Mijn naam is Abdelmoumen Sahli, een jonge gedreven tolk en vertaler. Geboren en getogen in Marokko, die op 19-jarige leeftijd richting Europa kwam. Mijn eerst contact met de Nederlandse taal was in 2009, aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik heb leren praten over koetjes en kalfjes in de Nederlandse taal. Door omstandigheden is België mijn toekomstland geworden. In België heb ik tot nu toe een hele bewogen carrière achter de rug, van een teamleider bij Albert Heijn, naar buschauffeur, taxichauffeur, tramchauffeur tot tolk en vertaler, en nu ook erkend bemiddelaar. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd aan verschillende instellingen, is het mij duidelijk geworden dat tolken en vertalen, de job is, waarin ik oud wil worden. Ondertussen heb ik een bescheiden ervaring opgebouwd in de sector.
U kunt op mij rekenen voor verschillende diensten, min of meer in dezelfde sector; denk maar aan tolken, vertalen, bemiddelen, administratieve toelichtingen, migratieadvies, je kunt bij mij ook terecht voor hoe in België te komen studeren.

Onderneming: Sahli Translation Services CV
BTW: BE0691639989
Bank: BE30735046145211
Email: sahli.translation@outlook.com
Email: abdelmoumen.sahli@hotmail.com

Een reactie posten

0 Reacties