Vorming

 


 

Zowel privee als via bepaalde organisaties, probeer ik af en toe mensen te inspireren met mijn verhaal. mijn vormingen zijn voornamelijk bestemd voor de nieuwkomers, om hen wegwijs te maken in hun nieuw land. het is niet evident om te belanden in een land, dat niet het uwe is, en wanneer u mensen tegenkomt die dezelfde weg hebben afgelegd luister je dubbel naar hun verhaal.

Naast vorming geven ben ik ook examinator/assessor tijdens een tal van examens die te maken hebben met tolken, vertaler, zowel op gerechtsniveau als sociaal niveau, maar ook voor kandidaten leerkrachten Maatschappelijke Oriëntatielessen etc. daarvoor neemt u best contact rechtstreeks met Abdelmoumen Sahli, via het mailadres: abdelmoumen.sahli@hotmail.com.

U kunt eveneens op ons rekenen voor een getuigenis of advies, inzake meertaligheid, migratie en integratie, taalbeleid, communicatie binnen uw instelling met anderstaligen,... etc. Wij staan u bij, door samen aan tafel allerlei zaken te bespreken, die voor ons van belang zijn om een advies op maat uit te werken, het kan gaan om een vrijblijvend advies, ideeën, tools en veel meer.


Een reactie posten

0 Reacties